Sunday, September 22, 2013

DmC - Vergil's Downfall / VMD! - Част 7 - 'Втори шанс'


Последната част на DLC-то. Като бонус, поради забавянето с тази част, имаме екстра дължина. Това е последната мисия в която ще разберем края на DmC историята (за сега).  Може някъде да се забележи нещо като накъсване на видеото, играта има калпава система за чекпойнт, снимах това видео доста време и е комбинация от няколко клипа. Може да сте го забелязвали и в други клипове :).

3 comments:

  1. Има нещо постно в него наистина. Но все пак това е downloadable content :) Много изхитряха с тия допълнителни файлчета производителите на игри :) Така като ги пускат на части се прави доста екстра кеш :)
    Иначе все пак си мисля, че ДОНЯКЪДЕ довършаваше истроията... и не МАЙ а НАПРАВО си намирисва на продължение :) Да се надяваме, само че няма да го набичат за някоя скъпа платформа :)
    Браво за играта, геймплея и допълнителното инфо :):) Това е едно от най - детайлните помагала в сайта ... RESPECT

    ReplyDelete
    Replies
    1. Тейнкс! Прав си за DLC-тата като цяло, обаче това поне си е ИСТИНСКО допълнително съдържание, с нови нива, нова игра и така нататък. Някои производители обаче се хитрят да пускат по около 20-30 DLC-та с глупости като: Clothing Pack, Weapons Pack, New Extras Pack, Skins Pack, 1 Mission pack и списъка си продължава, като всяко струва по около долар-два и така ако искаш да имаш пълен пакет плащаш двойна цена...

      Delete
    2. Мхм и все пак DLCта са си.. нз защо като минах примерно на MAFIA II ... JOES ADVETURES ... беше лека бозица ама си казах... окс... става... различно е... другите обаче си бяха загуба на време и голяма шитня... ВЕНДЕТАТА НА ДЖИМИ... нов пак със дрехи... нов пак със чорапци.. нов пак с дамски превръзки, сутиени и презартвативи... все пак.... не променят особено главната история... и са някак постни

      Delete

Leave a comment