Thursday, September 5, 2013

Resident Evil Revelations - Casual mode - част 2. 2 - Double Mistery - Tsolovvv

Продължаваме с RE REVELATIONS. След малката засада, организирана от Veltro в която попаднахме. Ще се събудим в една от каютите на кораба с тежък махмурлук :) Без никакви оръжия Джил Валънтайн ще трябва да импровизира за да оцелее и в този неблагоприятен район.
Тъй като минах няколко от нивата без да събирам всички отпечатъци с генезиса, ще ги добавям със снима и описание след клипчетата в които може да бъдат намерени:
След като си върнем оръжията и генезиса се връщаме в началната стая от която започваме нивото в банята и, изследвайте една от стените:
 На една от пуйките в трапезарията:
 В последното помещение от нивото - мостика...на предното стъкло:
 

2 comments:

  1. Браво, Цолов, отново страшно видео! :) Ако не се лъжа може да сканираш гадовете, докато са още живи, така дава повече проценти, отколкото ако ги сканираш докато са мъртви на пихтия.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дам наистина може... точките се определят до колкото съм запознат от разстоянието и от честотата на сканиране на видовете противници. В смисъл ако сканираме противник X първият път, ще получим да кажем 17 процента... ако сканираме още 10 противника X (от същия вид), процентите ще намаляват и съм стигал и до 2 процента. В разнообразието му е майката, но то се определя от нивото :)

      Delete

Leave a comment