Saturday, October 19, 2013

DmC Devil may Cry - Unlockables/Secrets - Неща за отключване/Тайни



Здравейте, аз съм Илиян от GAМЕPOMAGALO и сега ще ви покажа още малко допълнителна информация за играта DmC Devil may Cry. Може да погледнете видео помагалото ми за нея от тук или текстовото за предметите за събиране от тук. И разбира се, ревюто ми от тук.
Сега обаче ще ви покажа различните неща, които може да се отключат в играта, а и някои други. :)




ТРУДНОСТИ НА ИГРА
Поначало играта разполага с 3 режима на трудност - Лесен (Human), Среден (Devil Hunter), Труден (Nephilim). Тъй като това е DMC игра не може без много и откачени нива на трудност.
Следващите са:

Son of Sparda (По-труден) - По-силни и променени вълни от врагове, по-слаб Данте. Отключва се като минете играта на режим Nephilim.

Dante Must Die! (Още по-труден) - Още по-силни врагове (по-бързи и по-мощни) и изключително слаб Данте (умиране от няколко удара). Променени вълни от врагове, демоните вече може да активират свой собствен дяволски спусък (стават още по-силни). Традиционният откачен режим на игра от предишните DMC (макар и не толкова труден тук). Отключва се като минете играта на Son of Sparda.

Heaven or Hell - Странен и лесен режим на игра. Данте и враговете умират от по 1 удар, без значение какъв. Просто стреляйте по всичко на воля с патлаците :D. Отключва се след Dante Must Die!.

Hell and Hell (Най-труден) - Последният режим на игра. Може би най-трудният. Враговете имат сила на нивото на режим Son of Sparda, но пък Данте умира само от 1 удар и има 3 живота. 3 удара и Game Over. За някои може и да е най-труден, но не и за мен, враговете не са толкова силни и бързи като при DMD! режима. Ако се научите да избягвате ударите успешно не би бил голям проблем. Ако обаче враговете бяха с ниво на трудност на DMD!, а Данте умираше само от един удар, тогава щеше да е наистина брутално труден. Отключва се след Heaven or Hell.

ДОПЪЛНИТЕЛЕН РЕЖИМ НА ИГРА
Режим на игра Bloody Palace. Класика от оригиналите. Трябва да преминете през 101 нива на този "Кървав Палат", като всяко следващо ниво става все по-трудно от предишното, натъпкано с още повече и по-силни противници. На всеки 20 нива има бос битка. На всичкото отгоре, имате и времеви лимит, който трябва да спазвате, иначе се проваляте. Не е позволено използването на предмети! Ако умрете трябва да почнете от самото начало, което е доста гадно, но с повече упражнения би трябвало да успеете да минете режима за около 120 минути (максимум). Отключва се като превъртите играта веднъж.

КОСТЮМИ ЗА ДАНТЕ/СКИНОВЕ
С тях може да променяте външния вид на Данте. Не променят нищо в геймплея, просто козметична промяна.

Стандартен - Стандартният вид на Данте. Почвате с него от началото.

С бяла коса - Същият като горния, само че с бяла коса. Отключва се след като превъртите играта веднъж.

Без палто - Същият вид като горните, но без плато, само по потник. Отключва се след като минете играта на Son of Sparda режим.

DLC КОСТЮМИ
Тези костюми са част от сваляемото съдържание Costume Pack DLC.

Класически Данте - Старият оригинален вид на Данте, ако не ви харесва този от рибуута.

Нео Данте - Бета версия на Данте. Доста готина.

Тъмен Данте - Горе-долу като стандартните, но с черни дрехи.

СКИНОВЕ ЗА ОРЪЖИЯ/DLC СЪДЪРЖАНИЕ
Променят външния вид на някои от оръжията. Не променят нищо в геймплея, само козметична промяна. Имайте предвид, че са част от сваляемото съдържание Weapon Pack DLC.

Костни - Osiris, Arbiter и Revenant променят външния си вид на костен, сякаш издялани от кости. Доста яко.

Златни - Osiris, Arbiter и Revenant стават златни на външен вид.

Самурайски - Osiris, Arbiter и Revenant променят външния със самурайска украса.

УМЕНИЕ "СУПЕР ДАНТЕ" 
Дава достъп до безкраен Дяволски Спусък, обаче при използване намалява крайния резултат на всяка мисия с 50%. Отключва се като минете играта на режим Dante Must Die!

КОНЦЕПЦИИ
Различни концептуални картинки и рисунки от играта на врагове, местности, оръжия и прочие. Повечето от тях се отключват автоматично с изпълняване на определено действие, което е описано в играта. Но има някои "редки", които се отключват така:

Rare 1 - Активирайте Дяволския Спусък 666 пъти.
Rare 2 - Достигнете общо изиграно време от 50 часа или 3000 минути.
Rare 3 - Нанесете 5 000 000 точки поражения.
Rare 4 - Достигнете SSS резултат в 60 мисии.

ПОСТИЖЕНИЯ/АCHIEVEMENTS
Различни постижения в играта. На практика не дават нищо, но е забавно да се отключват. Всяко едно постижение е дадено в самата игра и това, което трябва да се извърши за постигането му.

DLC - VERGIL'S DOWNFALL
В сваляемото съдържание, където играем с Върджил също има някои неща за отключване.

Трудности на игра - Идентични с гореспоменатите.
Костюми за Върджил  - Отново само козметична промяна, не променят с нищо геймплея.

Слаб Върджил                               Силен Върджил
Стандартният вид. Почвате с       "Силната" версия 
него от началото.                            на Върджил, където
                                                          прелива от сила.
                                                          Отключва се
                                                          се след като минете
                                                          играта веднъж. 

Умение "Супер Върджил" - Безкраен Дяволски спусък за Върджил, но с цената на 50% намаление при крайния резултат на мисиите. Отключва се след като минете играта нa Vergil Must Die!.

Постижения/Achievements - Няколко допълнителни постижения, за това DLC. Отново не дават нищо, но е забавно да се отключват. Всяко едно постижение е дадено в самата игра и това, което трябва да се извърши за постигането му.







No comments:

Post a Comment

Leave a comment