Wednesday, October 16, 2013

Resident Evil (1) - PS1 - Кодове (Отключващи се неща)

  • Отключи лесен advance mode: Когато влезете в менюто с избиране на ниво на трудност. Когато курсора е върху advace mode.. задръжте или НАЛЯВО или НАДЯСНО, докато надписа не стане зелен... ефекта е че мунициите в играта са двойно повече... важи и за двата героя...

    Частично изяден Кенет: Мода с Джил... с Бари влизате в трапезарията за да потърсите Крис. Вместо в стаята с първото зомби се върнете във фоайето, Уескър, ще ви каже да се върнете за да разследвате за чутите изстрели :) Опитайте се да излезете отново и Бари, ще ви каже, дали вече не сте изгубили кураж :) Идете до Бари и цъкнете  на кръвта, ще каже че това е нещо нормално :) След което идете до цъкащия часовник в стаята... Ще влезе зомби и Бари, ще го убие... Сега идете до тялото на Кенет ...


    Лесна битка с Растение 42 - Само с Джил... недейте да се бавите с приготвянето на химикала V -JOLT... има и по бърз метод, който ще ви спести доста време... Вземете Базуката.. и стреляйте по растението докато не се свие... Не изпускайте момента за действие, бързо се насочете към камината и вземете нужния предмет :)

    Билярдна маса -  Вътре в бара в общежитията ще намерите билярдна маса. при проверка, ще забележите, че са отбелязани числа на всякаот страните и... Масата може да бъде приета за табло на часовник а щеките за неговите стрели...Когато играете с Джил, часовника ще показва 3:45 а с Крис - 2:15 :) Това са кодовете за отварянето на панела за вратата на стаята в която се синтезира V-JOLT (215/345).

    DOOM КНИГИ - За да извадите медалите от книгите използвайте менюто за да изследвате средите на книгите и с бутона за действие ги разтворете :)

    РАКЕТОМЕТ С БЕЗКРАЙНИ МУНИЦИИ: Превъртете играта под 3 часа :) (Някъде пише, че не трябва да спасим нито един от допълнителните герои, до сега тази информация не е потвърдена)

    НОВИ КОСТЮМИ: Трябва да спасите другите два спомагателни героя :) Дам събирайте МО дискове :) Ако се справите, ще ви отключи SPECIAL KEY, след превъртане на играта... с този ключ, ще можете да отворите заключената врата в стаята с големите огледала :)

    Рестарт на играта : Паузирай играта и натисни СТАРТ + СЕЛЕКТ

No comments:

Post a Comment

Leave a comment