Thursday, October 17, 2013

Отложиха появата на Watch Dogs за пролетта на следващата година

Много геймъри по целия свят тръпнат в очакване на пристигането на хакерското приключение на Ubisoft Watch Dogs.

Днес обаче се оказа, че ще се наложи да се изчака някой и друг месец до появата на играта. За това съобщи в блога на компанията мениджърът по комуникацията и връзки с общественноста Гари Стайнман.

"Амбицията ни още от самото начало на работата ни по създаването на Watch Dogs беше да доставим нещо, което се вписва напълно в духа на това, което носят със себе конзолите от следващо поколение", пише Стайнман. "Именно това е и причината да отложим пускането на играта до пролетта на 2014г. Знам, че много от вас се питат: "Защо сега?" Колебаехме се относно това дали да отложим излизането на играта, но още от самото начало ние бяхме решили, че няма да правим компромиси с качеството. С наближаването на заветната дата, с напасването на всички парченца от пъзъла, на последната пряка ние разбрахме, че ще ни е нужно още малко време, за да изгладим и ошлайфаме всеки един детайл, така че да можем да доставим едно наистина запомнящо се и извънредно изживяване", обяснява той.

"Искаме да се възползваме от възможността да ви благодарим на всички. Ние се радваме извънредно много на начина, по който вие откликвате на това, което ви представяме в Мрежата, на събитията, които организираме, на пресконференциите и другите възможности благодарение, на които имаме възможността да контактуваме с вас. Страстта ви поддържа мотивацията ни. Нямаме търпение да се срещнем в Чикаго следващата пролет. Убедени сме, че вие ще заобичате тази игра с любовта, с която ние работим по нея", завършва изказването си Стайнман.

Е, какво пък някой и друг месец повече едва ли е чак такъв проблем щом е за такава кауза. Между другото, запитан от един от коментиращите по-надолу какво да правят тези, които са направили предварителна поръчка на заглавието Стайнман казва, че е добре да се свържите с доставчика или онлайн магазина и да уредите подробностите с него, а да не чакате.

Watch Dogs обещава да е нещо специално, а дали ще е така, ще видим на пролет. Защо "специално" ли? Хакерски игри има може би от началото на 90-те и все още излизат такива заглавия, но когато става дума за AAA заглавие, то игрите, които имат за център подобна тема съвсем не са много. Днес високопрофилните заглавия, за които се хвърлят десетки хиляди долари са обикновено военни шутъри, сървайвъл хорър заглавия, RPG-та и MMO-та и новината за появата на Watch Dogs е посъбудила от летаргията не един и двама геймъри, които са се отчаяли в постоянното гърмене, колене на зомбита, хвърляне на магии и цикленето над изтъркани сюжети и безсмислени продължения предъвкващи едни и същи теми.

No comments:

Post a Comment

Leave a comment