Tuesday, November 26, 2013

Submachine (FLASH Помагало) - Част 1 - The Basement(1), The Lighthouse(2)


Ето едно малко странично помагало за разнообразие на куест поредицата Submachine, дело на Mateusz Skutnik. В тази част ще ви покажа как се минават първите две игри.  Препоръчвам първо да се опитате да ги минете сами, а после да погледнете тук (ИГРИТЕ СИ ЗАСЛУЖАВАТ)


МОЖЕ ДА ИГРАЕТЕ ИГРИТЕ В САЙТА


2 comments:

  1. Браво за труда и за преводите :) Страхотно си се справил... Играта е доста яка, да си призная нямах време да разучавам втора част, но ми се вижда доста трудничка наистина... Напомня ми малко на вечния куест МИСТ :) Иначе да не забравя ... тъй като минах единицата два пъти ... втория път намерих нещо странно :) В североизточната част на картата на играта... има врата към таван ... той се отваря само в определено време или при някаква зависимост, не помня... именно от там намираш и кристала, който се чудиш от къде ти е във втора част :) Играта може да се премине и без него и е доста лесен за изпускане :)

    ReplyDelete
  2. Хмм. Видях капака на тавана, но си мислех, че е просто декор на графиката. Досега не ми се беше отварял. Странно, но и любопитно. Това обяснява някои неща.

    ReplyDelete

Leave a comment