Wednesday, November 6, 2013

The Walking Dead: Season Two - достъпен за предварително закупуване

Telltale Games и Робърт Къркман обявиха официално появата на дългоочакваното хорър приключение The Walking Dead: Season Two, която вече може да се поръча предварително за PC и Mac чрез Telltale Games Online Store и Steam. Втората част от приключенията на Клемънтайн ще се появи по-късно тази година за конзоли, PC и Mac, iOS, а по-късно и за други платформи.

The Walking Dead: Season Two – A Telltale Games Series ще продължи историята на осиротялото момиченце Клемънтайн, което е попаднало само в един полудял свят в началото на апокалипсиса на не-мъртвите, трябва да се справя само и търси начини да оцелее. В ролята на Клемънтайн на вас ще ви се наложи да се справите не само с не-мъртвите, но и с останалите живи около вас, като историята ще се развие според решенията, които вземете в хода на играта.

Дан Конърс, изпълнителен директор на Telltale Games заяви при анонса на играта:

"Ужасяващата природа на света на Робърт Къркман, позволи на Telltale да премине границите на интерактивната драма във видеоигрите, пренасяйки се на място, в което феновете очакват с нетърпение какво ще се случи в следващите серии. Днес официално надигаме завесата, макар и малко - макар и не мого - но скоро ще потопим играчите в роля, която ще надмине очакванията им относно това как се оцелява в свят, където на никого не може да вярваш", пише Конърс.

Играта излиза в края на 2013г. и ще се състои от пет епизода, които ще бъдат пуснати за сваляне по време на сезона, като последния ще излезе някъде през 2014г. PC и Mac геймърите, които искат да се сдобият със заглавието ще могат да спестят 10% с предварителна поръчка на сезонния билет, което ще им предостави достъп до петте епизода за цената от $22.49 при поръчка през Telltale Online Store или през платфрмата на Steam.


1 comment:

  1. Чудно ми е това момиче дали само бяга или може и да се защитава някак

    ReplyDelete

Leave a comment