Saturday, April 26, 2014

Resident Evil - Зад Маската

Феновете на ретро игрите от серията Resident Evil, ще се зарадват да научат че  Gemini и компания работят върху нов и много претенциозен проект: Residen Evil Behind The Mask.

На практика това е преработената игра Gun Survivor, но автора е написал нов по осъвременен енджин, който се доближава повече до тези на игрите от първите три части. Дам най - сетне, ще видим тази игра, така както трябваше да се направи в онези години: със стоп камера и по добър метод за рендване на текстурите, което ще подобри "леко" и графиката.
ПРЕДИ
СЛЕД
Проекта е съвсем от скоро, но започва да набира скорост и към екипа се присъединяват, все повече хора. Ако и вие искате да вземете участие в проекта, търсят се хора със следните умения:
добри уеб дизайнери, композитори, хора с перфектен английски и такива, които имат опит и добра апаратура за озвучаване на английски език :)
В момента играта се заработва за PS1 и PSP, но скоро може да очакваме и PC версия. В нея ще има доста промени и може би дори графики от Resident Evil 0. Разбира се ново озвучаване, тъй като играта е всеизвестна с ужасните реплики ( е не като Джил сандвич :D). Проекта изглежда обещаващ с отговорни членове, затова не би трябвало да се забави много.
 А до тогава, ще трябва да следим и да очакваме, какво ще намерим зад маската :)

No comments:

Post a Comment

Leave a comment