Saturday, May 3, 2014

Ъпдейт за Resident Evil Behind The Mask :)

Проекта върви с пълна пара и аз лично нямам търпение да докопам макар и някаква бета/демо версия. Радвам се че вече в колектива се присъединиха все повече хора, които ще допринесат за по - професионалната му визия. Макар и фенски проект, мога спокойно да кажа, че той е доста амбициозен и хората, които работят върху него разбират за какво иде реч :)
Самата идея, че ще цъкаме Resident Evil Survivor с визията на предходните три игри е страхотна. Разбира се, нещата са доста по различни. Играта ще е с нова история, нови зони и герои, което общо взето я превръща в съвсем ново заглавие. Движенията на героите ще са мешания между тези от RE2/3 и Code Veronica.
 Уескър идва, директно от Deadly Silence :)

Добрата стара Chimera, също ще бъде рипната от Resident Evil 1 :)

Я да видим, как ще изглежда играта с HD текстури :) Това е зоната в която Арк намира тялото на Винсънт, фактически втората площадка в играта. И докато не съм забравил за тези, които не се сещат коя част бе Resident Evil Survivor, ето ВИДЕО ПОМАГАЛОТО НА TSOLOVVV.
И разбира се, черешката на тортата в играта ще има главно и второстепенно оръжие :) Дали ще бъдат толкова достъпни, както в четворката да каже, ще трябва да изчакаме и да видим :)

No comments:

Post a Comment

Leave a comment