Friday, July 18, 2014

Какво се случи с Dominion и Dark Biohazard?

Какво всъщност е DARK BIO HAZARD и кой е DOMINION? Ами Dark Bio hazard
е фен мейд модификация на PC версията на играта Resident Evil 2. Мода е първата по сериозна крачка правена някога от фенове в модифицирането и човъркането из енджина на този тип игри. Един от последните острови за феновете преди ерата на  Resident Evil 4 :) Хората които го разработваха бяха Dominion, който бе създател и програмист
, както и C2keo, който се занимаваше с 3D
и саундтрака на играта :)
Самата идея на мода е меко казано потресаваща. Какво ще се случи ако S.T.A.R.S. не бяха оцеляли при инцидента в имението на Спенсър... Това е логото на трейлъра към мода :)
Представете си автобуса от началото на Resident Evil 2 изпълнен с мъртвите тела на героите от Resident Evil Outbreak.... ПОТРЕСАВАЩО....Това ли е краят на Resident Evil който познаваме...Или началото на нещо ново..?
Добре сигурно ще се чудите от къде да изтеглите този мод... и какво в крайна сметка се случи с Dominion и Dark Biohazard?
Истината е че в момента ви разказвам една призрачна история. Всичко което споделих до тук е забравено от повече от преди 5 години. Официалният сайт на мода е отдавна затворен и така без кой знае какви изненади това се превръща в поредната неосъществена мечта. Дали файловете се пазят някъде, дали са в някой забравен дял от машината на автора... може само да спекулираме... Едни от най - често обсъжданите версии затова, защо проекта е зарязан са, че CAPCOM са се намесили и че Dominion си е намерил работа, копто ангажира цялото му време.
Към днешна дата има доста хора които биха могли и имат желание да продължат работата по мода, но за сега развитие няма... а и едва ли ще има.... Нека все пак погледнем и се насладим на това, което Dominion показа през годините......
ЕТО И ВСИЧКО ОФИЦИАЛНО ИЗЛЯЗЛО В ПЛЕЙЛИСТА

 ОЩЕ НОВИНИ

No comments:

Post a Comment

Leave a comment