Thursday, May 12, 2016

Maestro III: Music from the Void БГ ПАЧ/ BG PATCH/ КРЪПКА

Пач превеждащ играта Maestro III: Music from the Void. Детектива влиза в поредното си приключение свързано с Великият Маестро... Този път ще се изправи, срещу Принца на празнотата....
Превода достига до Вас благодарение на Tsolovvv и Didka222.
(Играта е преведена на 100% за съжаление помагалото и голяма част от бонус допълнителната игра останаха без превод... Текста се дърпа директно от сървъра на играта и не може да се направи нищо по въпроса. Това възпрепятства малко играта, но съм сигурен че сме хитро племе и малко повечко несгоди, ще Ви мотивират допълнително...)
! това не е играта Maestro III: Music from the Void а само файл който превежда съдържанието и на български език без да променя нищо във визията или съдържанието на текста и :) Този файл има за цел да подпомогне играта да бъде достъпна до повече фенове от България, собствениците на сайта и създателите на пача, НЕ претендират да имат каквито и да е права над играта Maestro III: Music from the Void! Правата на играта се държат от фирмите свързани с изработването и... превода се разпространява абсолютно безплатно и НЕ цели да спечели никакви дивиденти от разпространението си :) !!

No comments:

Post a Comment

Leave a comment