Monday, February 26, 2018

Dragon Warrior VII - PS1 OST


Една незнайно защо без известна на запад игра. Мисля, че чак последните години пуснаха някакво преиздание..  Умни хора са се сетили, че има хляб в цялата работа.
Това е едно име с което съм изгубил над 120 часа игра... бих казал доста приятно губене на време в кавички. Страхотна игра.... супер история... подредена и лека графика. Убийствена музика.
Започваме да играем като... познайте.. момче от крайбрежието на море... син на рибар. По някаква случайност то е приятел на принца на местното кралство. Имаше и някаква мадама в триото. И така тримата намират някакви подземни мистични старинни зали от които могат да пътуват във времето. Или поне това си спомням, все пак я минах в тийнейджърските си години. Надявам се че спомените не са се изкривили, поне не много. Посещават нови градове и виждат какъв проблем имат, след което се връщат назад във времето и го оправят. После в настоящето ни чака нова реалност. Супер яко и пленително а? Кой се зариби да вдигне крак до брадата. Днес цял ден слушкам музиката към играта и ето ще я споделя с ВАС :)
О да... играта е известна и под името DRAGON QUEST VII.

No comments:

Post a Comment

Leave a comment