Saturday, October 5, 2013

Нещо като ... РЕВЮ: PES2, Crash 2 Turtle Woods, Marvel VS Capcom 3, Mortimer Becket на БГ


И така приятели продължаваме с рубриката: НЕЩО КАТО РЕВЮ... :D Това са мои стари класически клипчета в които показвам стари игрички без коментар :) В този епизод ще ви покажа четири различни игри...

Започваме със класиката MARVEL VS HEROES 3... много яка и зарибителна игра тип двубой (може да се бият до 4 човека.. ако не се лъжа)... има доста много герои... от тези на Марвел... до СУПЕР МАРИО, ПИТЪР ГРИФИН... МЕГА МЕН... но аз ще ви покажа... ДЖИЛ ВАЛЪНТАЙН :)


СЛЕДВАЩАТА ИГРА Е МОРТИМЪР БЕКЕТ И ТАЙНИТЕ НА СТРАШНОТО ИМЕНИЕ БУ ХАХАХАХА ....
и тъй като днес съм в добро настроение... знаете не даваме линкове за теглене на игри.. но ето ЛИНК за бг пача на играта... ( този пач има за цел играта да бъде достъпна за повечко хора , които не могат да си я преведат нито GAMEPOMAGALO.COM, нито сайта разпространител не претендира ПО НИКАКЪВ начин за права над играта.. пак пояснявам това е само превеждащ ПАЧ.. самата игра, може да закупите от лицензиран магазин за видео игри)  
Продължаваме с CRASH BANDICOOT 2 CORTEX STRICKES BACK и нивото Turtle Woods.. ще видим как да го минем на 100 %... в това видео взимаме синия + белия диамант и кристала..
И накрая но не и на последно място супер класическото КОНАМИ... PRO EVOLUTION SOCCER 2... 

2 comments:

  1. CRASH BANDICOOT-а най-ми харесва от всичките тези игри...

    ReplyDelete

Leave a comment