Monday, October 5, 2015

Скоро.... специално от KingPetrov Productions...

TOMB RAIDER 2

И така... този път, ексклузивно от King Petrov Productions, ще имате възможността да се потопите в историята, обстановката, нивата и огромните цомби на Лара Крофт в помагало на Tomb Raider 2, изготвено от самия KING. Считайте тази публикация и за мини- ревю:

ОСНОВНО ИНФО ЗА ИГРАТА:
- Излиза през Ноември, 1997 година за PC ( Windows, Mac) и PlayStation 1.
-Дизайн на играта от: Core Design, издател: Eidos Interactive.

ДОПЪЛНИТЕЛНО ИНФО ЗА ИГРАТА:
- Съдържа графични и други подобрения спрямо Tomb Raider 1.
- Има 18 нива, като допълнително са излезли 5 нови, с име Tomb Raider 2: Gold през 1999, които имат нова сюжетна линия, но използват същия енджин от TR2. По странни причини 5- те нови нива са били пуснати само за PC. Хора, закупили TR2, са можели да ги свалят дигитално без да плащат допълнително. Естествено, имало е и материални копия, които са се купували.
- Общо тайните в нивата са 48, като във всяко има по 3 тайни.
- В сравнение с TR1, играчите на PlayStation са могли да запазват играта във всяка точка, без нуждата от Save Crystals.
- Има и версия за iOS устройства, която е на цена от $ 1,99.
- Обучаващото ниво Lara's Home е обновено- вече тренировъчния курс е извън къщата, което позволява изследването на градината и лабиринта от жив плет. В самата къща има повече стаи и вече по задника ви ходи домашния иконом, Winston, който пърди, оригва се и мърмори, и едва ли не иска да ви натика чай и водка в гърлото. Има различни видеа в Интернет как геймъри го затварят в хладилното помещение, за да не пречи. Има и различни гличове, които позволяват да отидете от външната страна на главната порта и да се качите на покрива.
- Локациите, които се посещават по време на играта са: Китай, Тибет, Венеция, не е уточнено къде точно се намират морските нива, предполага се че в Атлантическия океан.

Като цяло това може да очаквате от играта, а от моето помагало- малко професионален геймплей, фейлове, не- смешни шеги, кратки дискусии с Лара Крофт и тайно обсъждане на нейните ядрени реактори :D
Надявам се проекта да ви хареса.
P.S. ( Ако се чудите защо ще поствам TR2, като tsolovvv вече има почнато помагало. Отговорът е някъде там и е много прост- ЩОТ МИ Е КЕФ ;)

1 comment:

Leave a comment