Tuesday, March 27, 2018

Resident Evil 7 - Not a Hero DLC Walkthrough

DLC-то Not a Hero ни препраща в битката на ветерана Chris Redfield с Lucas Baker. Мисията не героя е да спре разпространението на инфо и спасяването на пет от неговите колеги. Променен до неузнаваемост за мен, героя е представен в друга доста по различна светлина.
Виждаме, че за визията му и motion capture-а е използван друг актьор, като той е доста по слабичък и силно се различава в чертите на лицето от всички досегашни такива. Това повече дължим поради технологичната страна на въпроса. Просто от това не е ерата на 32 битовите конзоли при които се свързваха пиксели. Тук зад всеки герои стои истински актьор от който се записват движенията на тялото и мускулите на лицето. Вижте човека, който стой зад Крис:
Като персона Крис е по циничен, за което съдим по началното видео в което пише "шибаната компания". Може да се изненадате, но в това DLC, Крис е на страната на фирмата BLUE UMBRELLA....
И така,чисто като игра е поредния грозен FPS, в който стреляш наред. Не ми допада изобщо. Има три нива на трудност и допълнителни бонуси за изкарване:
МисияНаграда
Завърши играта на трудност Easy или NormalThor's Hammer Sight B
Завърши на трудност ProfessionalБезкрайни амуниции
Събери всички 10 антични монети и завърши игратаБързо ходене
Завърши играта под един час, на коя и да е трудностЛесно избягване на атака
Играта е разработена от Hexadrive, не от Capcom, може би затова е класирам на последно място от всичките DLC-та.
ГЛЕДАЙТЕ 4K в youtube на 27,06,18 и приятно пуцане из имението на Бейкър, с един стар добър познайник, който не приема себе си за герой, така както другите...

No comments:

Post a Comment

Leave a comment